Dé oplossing ter bescherming van uw waardevolle materialen

Easy Clean
Protection Shield

BESCHERMING

Wagon Care is voor de Benelux de exclusieve vertegenwoordiger van 2K Coating. De coating biedt een afdoende bescherming tegen vuil en graffiti. Door het aanbrengen van 2K coating hechten vuil en graffiti niet op de oorspronkelijke ondergrond.

MILIEU

Er is geen sprake van vrije Nano partikels. Door een verkregen certificaat (Australian Water Quality Center) mogen wij de 2K Coating zelfs gebruiken in de levensmiddelen sector. Voor de verwerking van 2K Coating gelden de regels voor de verwerking oplosmiddelen gebaseerde lakken.

TOEPASSINGEN

2K coating is toepasbaar op bijna alle ondergronden zoals staal, aluminium, RVS,glas,beton, steen metselwerk en zo voort. 2K coating kan zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde van een wagon/locomotief worden aangebracht.

AANBRENGEN

2K coating wordt door speciaal opgeleide professionals aangebracht en kan op iedere willekeurige locatie worden aangebracht. Het heeft de voorkeur om 2K coating in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte aan te brengen.

HET PRODUCT

2K coating is een coating welke gebaseerd is op Nano technologie en bestaat uit twee componenten. 2K coating heeft geen effect op de oorspronkelijke kleur en samenstelling van de ondergrond. De coating wordt eenmaal aangebracht en heeft bij juist gebruik een onbeperkte levensduur en is eventueel in delen bij te werken.

REINIGING

Om het aanbrengen van Graffiti zoveel mogelijk te ontmoedigen is gebleken dat snelle verwijdering van de Tag’s, Throw Up’s, Stamp’s en Piece’s hiertoe bijdraagt. Deze snelle reiniging is eenvoudig te verrichten met de 2K Graffiti Cleaner en soms is een eenvoudige doek met alcohol al voldoende.

VOORDELEN

Een einde aan de voortdurende ergernis van uzelf als de gebruikers van uw vervoersmiddelen.
• Continue inzet van uw materiaal
• Besparing op onderhoudskosten
• Uw materiaal ziet er altijd verzorgd en representatief uit
• Minder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en daardoor beter voor het milieu(MVO)
• Door het krachtige UV filter in de 2K coating behoudt uw materiaal beter zijn kleur en gaat het verkrijten en verkleuren tegen