Dé oplossing ter bescherming van uw waardevolle materialen

Easy Clean
Protection Shield

BESCHERMING

Wagon Care treedt op als vertegenwoordiger van de Unicoatings™ UC2K protective coating. Deze coating biedt een hoogwaardige bescherming tegen vuil en graffiti. Door het aanbrengen van UC2K protective coating kunnen vuil en graffiti veel eenvoudiger verwijderd worden.

MILIEU

Optimale bescherming en reinigen zonder (sterke) chemicaliën bespaart u vele jaren flink op reinigingskosten. Dus beter voor het milieu (MVO). UC2K protective coating is zeer chemicaliën resistent en bestand tegen de meest voorkomende zuren en alkanen. Biedt optimale bescherming tegen vuil en (vlieg)roest (0% afname in 1000 uur zoutsproeitest). Drinkwaterveilig certificaat Australië en Nieuw-Zeeland (Unicoat 2K Protective Lacquer compliant to AS/NZS 4020:2005).

TOEPASSINGEN

UC2K is toepasbaar op gecoate materialen of onbehandelde metalen als RVS, aluminium, koper, etc. Als bescherming tegen vervuiling of aanhechting van residu op/in (spoor)wegmaterieel of in de maritieme wereld als easy to clean bescherming tegen bijvoorbeeld zout of als UV-bescherming om langdurig kleur en glans te behouden.

AANBRENGEN

UC2K is door elke applicateur aan te brengen, mits de instructies van het technische datasheet gevolgd worden. Eventueel kunnen wij u in contact brengen met een van onze applicatie specialisten die u extra informatie kan geven, waarbij zelfs het geven van training on the job mogelijk is. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

HET PRODUCT

UC2K protective coating is een twee componenten oplossing en vanwege de transparate uitvoering van de coating is er geen effect op de oorspronkelijke kleur. Eventueel verweerde kleuren kunnen worden hersteld en worden geconserveerd waardoor de beschermde ondergrond er als nieuw uitziet en voor jaren beschermd is tegen kleurafname (0% afname in 1000 uur UV-belastingtest).

REINIGING

Om het aanbrengen van Graffiti zoveel mogelijk te ontmoedigen is gebleken dat snelle verwijdering van de Tag’s, Throw Up’s, Stamp’s en Piece’s hiertoe bijdraagt. Deze snelle reiniging is eenvoudig te verrichten met de 2K Graffiti Cleaner en soms is een eenvoudige doek met alcohol al voldoende. Ook deze producten kunnen wij u leveren.
2k

VOORDELEN

• Zeer goede UV-bescherming
• Easy to clean
• Hoge resistentie tegen oplosmiddelen en chemicaliën
• Hittebestendig tot ca. 350 graden Celsius
• Goede corrosiewerende eigenschappen
• Zeer geschikt als anti-graffiti

Hiermee bereikt u
• Continue inzet van uw materiaal
• Besparing op onderhoudskosten
• Uw materiaal ziet er altijd verzorgd en representatief uit
• Minder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en daardoor beter voor het milieu(MVO)
• Door het krachtige UV filter in de UC2K coating behoudt uw materiaal beter zijn kleur en gaat het verkrijten en verkleuren tegen